back
Remoni

 

Wolframi oli remoni. Asusti onnellisena sillan alla ja luki öisin matalalla äänellä helsingin sanomia latinaksi.  ¾ kuu möllötti sinisenä taivaalla odottaen lähestyvien asteroirien ohikiitämistä.

Wolframi oli kehittäny uuden loitsun. Loitsun avulla se saisi haltuunsa koko maapallon mämmivarannot ikuisiksi ajoiksi. Loitsun kehittämiseen oli mennyt vuosisatoja ja paljon kalj... ööö vihanneksia. Niin Olutkin on vihannes. Humala on kasvi ja kaikki kasvit on vihanneksia. Myös Lonkero on vihannes. Porkkanallakin on lonkerot ja perunalla.

 

Wolframi potkutteli potkukelkalla pitkin motaria kohti kaustisia. Sielä olisi valtakunnalliset noitailtamat ja jatkot ja etkot ja midlet. Wolframi esittelisi uuden loitsunsa suuressa tilaisuudessa.

Remonien kalenteri näytti että oli aljaskymmeneyö nooretta eli karkausvuoresta seuraava mäennyppylä. Ajankohta oli mitä otollisin maailmankaikkeuden suurimpaan mämmikaappaukseen.

 

Wolframi oli ottanut vähän pohjia. Vuosisatojen aikoina kerätyt  märäntyneet veneenpohjat oli tislattu erikoislaitteella kakkosluokan minttuliköörimäiseksi esanssiksi.

Juomassa prosentteja oli 230 joten mistään miedoista ei olut kyse. Menomatkan aikana W oli litkinyt juomaa melkein 4 kottiskärryllistä. Osa oli tosin menny ohi koska kottiskärryt heiluivat potkukelkan kyydissä.

 

Pwrille oli päästy ja oli W:n vuoro esiintyä. Hän otti esiin IKEA:n latinankielisen kuvaston ja alkoi matalalla äänellä muuttaa kuvia henkimaailman olioiksi.

Maan sisästä hirveällä jyrinällä esiin kaivautuivat  köntsöleero hubba ja kivensyöjä loremoorus. Maiilman kaikkeuden takaa lenteli paikalle kasa kemoobeja jotka hieman arastelivat kanssaolioitaan. W sai puhuttua kaikki noitailtamien osallistujat A4 arkkiin (nooan arkista seuraavaksi isoin).

 

Koko Valtava olio joukko otti maapallon hallintaansa, heiti sen maatakiertävälle radalle ja koska se ei voinut kiertää itseään niin koko maailmankaikkeus meni resonanssiin.

 

Valtava humaus täytti universumin, maapallo teki kaarevia neliönmutoisia liikkeitä pitkin linnuradan reunoja ja tärisytti kaikki maapallon mämmilaatikot saturnuksen pinnalle.

Oliot suuntasivat arkillaan saturnukseen ja jatkot voisivat alkaa.  Lopuksi kaikki sammuivat.